Contact

contact
Uw betrouwbaar transport begint bij mij.

Ik zorg voor uw snel en schadevrij autotransport.

Zoekt u als particulier of ondernemer veilig vervoer voor uw auto, lichte vrachtwagen of mobilhome? Verwacht u een snelle dienstverlening in binnen-en buitenland voor een voordelige prijs? Doe dan een beroep op mijn autotransport nabij Rotselaar.

Persoonlijke service in binnen-en buitenland

Ik vervoer zowel nieuwe als tweedehands wagens in binnen-en buitenland. Als ervaren transporteur garandeer ik een veilige aankomst van uw voertuig. Of het nu gaat om personenwagens, lichte vrachtwagens of mobilhomes. In het bijzonder ben ik gespecialiseerd in autotransport van en naar Spanje, maar ook andere Europese landen vormen geen enkel probleem. Als klantgericht bedrijf kom ik elke afspraak na en rekent u op een stipte service.

Repatriëring van uw voertuig

Ook in het buitenland kan je geconfronteerd worden met autopanne, een ongeval,… Mijn depannagedienst in regio Rotselaar repatrieert uw voertuig (zowel personenauto's als lichte vrachtwagens en mobilhomes) in België, maar ook in het buitenland. Ik beschik daarvoor over specifiek uitgeruste takelwagens, zodat uw voertuig altijd veilig thuiskomt. Bovendien garandeer ik als eenmanszaak bijzonder gunstige tarieven.

Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan bij interesse.

Garage & Depannage Sterckx
Contacteer ons!
016 67 13 23